Infra & milieu

Infrastructurele werken
Haarsma Infra & Milieu b.v. is uw partner op het gebied van advies, ontwerp, calculatie en uitvoering van infrastructurele werken. Of het nu gaat om bouw en woonrijpmaken, het verhogen van kade’s, het uitvoeren van elementen onderhoud, rioolreconstructie. De  Haarsma Infra & Milieu kan u van dienst zijn  op diverse projecten in de Grond,- Weg,- en Waterbouw.

Naast het leveren en aanleggen verzorgen we  ook:

Waterbouwkundige werken
De experts van Haarsma Infra & Milieu b.v. opereren ook regelmatig in nabijheid van water. Hierbij kunt u denken aan oeververbeteringen, baggerwerk, de aanleg van bruggen en steigers. Maar ook het realiseren van een compleet ingerichte jachthaven is voor ons bekend terrein.

We denken graag met u  mee over  milieubewuste en natuurlijke  oplossingen. Een voorbeeld hiervan is het voorkomen van wateroverlast, hierbij kunt u denken aan:

Natuurbouw
Het verrichten van natuurbouw in natuurgebieden, waarbij het grondreliëf in gradiënten wordt afgegraven om het geheel een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven. Graven van plas/dras oevers en maken van paaivoorzieningen voor flora

Spoorbouw
Het aanpassen overwegen,  ballastbedden en het verrichten andere grond en wegenwerken langs het spoor. De Haarsma Groep is het het bezit van het Rail Addendum

Infra & milieu projecten

Herinrichting plan Dekker, Bloemenbuurt te Winkel

Bloemenbuurt, Winkel

bekijk project
N359 Opwaardering Rotonde Balk

Aanpassen Rotonde Balk N359

bekijk project
Ecopark De Wierde te Oudehaske

Ecopark De Wierde

bekijk project
Milieustraat Breekland – Gemeente Langedijk

Milieustraat Breekland

bekijk project
BO-150 Woonrijp maken Bangert & Oosterpolder fase 4A, deel 7- Hoorn

WRM Bangert & Oosterpolder fase 4 deel 7

bekijk project
Bouwrijp maken Wiarda fase 2 te Leeuwarden

bouwrijp maken Wiarda

bekijk project